Selecteer een pagina

NiBo Administraties ontzorgt u bij uw administratie!

Wie is NiBo Administraties?

NiBo Administraties onderscheidt zich door haar brede dienstverlening en lage prijszetting. Voor alle klanten, groot, middelgroot of klein biedt NiBo ondersteuning die bij hen past. Het kan hierbij gaan om het samenstellen van jaarrekeningen, aanvragen van toeslagen en kortingen, belastingaangiftes of complete boekhoudingen. NiBo Administraties helpt u van a tot z bij uw vraag.

NiBo Administraties is ook in te huren is op ZZP-basis voor tijdelijke projecten. Zit u in een drukke periode, zijn werkzaamheden voor de klant eigenlijk te duur om door een accountant te laten doen of is er sprake van ziekte dan is NiBo Administraties er voor u. NiBo Administraties helpt u graag uit de brand door het overnemen van werkzaamheden waar nodig. NiBo administraties biedt u kennis en inzicht in uw administratie.

U kunt bij NiBo Administraties terecht voor advies en hulp bij uw aanvragen. Voor meer informatie neem contact op met Nicole Bohncke, gedreven en ervaren specialiste op het gebied van administratie.